Warning: Creating default object from empty value in /home/barntema/public_html/energijobb.nu/wp-content/themes/energijobb/inc/theme-options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Annonssäljare - Energijobb - jobb inom energi, kraft och miljö
Annonssäljare

Vi söker annonssäljare som kan arbeta cirka 10 timmar i veckan. Företaget är placerat i Malmö men arbetet kan utföras på valfri ort. Utbildning sker i Malmö eller över video. Vi avser tillsätta tjänsten omgående varför vi gärna emotser din ansökan redan idag. Vi erbjuder en för branschen ovanligt bra lön. På sikt kan tjänsten gå över till en heltidstjänst.

Företagspresentation

Energijobb.nu är en nischad annonseringssajt för företag som söker personal inom energi, kraft och miljö. Energijobb är som nischaktör specialist på att hitta rätt person enligt de förutsättningar som råder för varje specifikt företag i branschen. Vi nyttar både vårt eget nätverk och externa nätverk, genom målgruppsstyrd exponering, för att hitta rätt kandidat. Energijobb är ett nystartat företag med en aggressiv tillväxtplan på en konkurrensutsatt marknad.

Tjänstebeskrivning

I rollen som säljare är du ansvarig för den kort- och långsiktiga kontakten med potentiella annonspartners. Du kommer via telefon att bearbeta bolag främst verksamma inom energibranschen. Under samtalet gäller det att presentera Energijobb, vårt erbjudande samt att sälja/förhandla de annonspaket som vi erbjuder. En del företag finns i vårt register, men du förväntas även själv hitta nya leeds och kontakta dessa. För att lyckas i rollen som annonssäljare är det av yttersta vikt att du har en förtroendeingivande personlighet, drivs av högt tempo och att du brinner för prestation.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker denna tjänst studerar, eller bara vill arbeta några timmar varje vecka. Intresse och erfarenhet av uppsökande försäljning är starkt meriterande men inget krav. Viktigare är att du har ett intresse för annons- och rekryteringsbranschen. Självklart är du orädd för att lyfta luren och ringa nya kunder och vi ser gärna att du har erfarenhet av telefonförsäljning eller mötesbokning sedan tidigare. För rätt person kan det finnas möjlighet till heltidsarbete på sikt.

Egenskaper

Du är en naturlig relationsbyggare har lätt för att skapa kontakt och ser försäljning som din stora passion. Vidare har du en övertygande och förtroendeingivande personlighet, är självgående och tar gärna egna initiativ. Är du dessutom är noggrann, effektiv, lyhörd och prestigelös är det här rätt uppdrag för dig!

Ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till jobbannons@energijobb.nu. Vi arbetar med löpande urval till tjänsten och vi ser gärna att du skickar din ansökan redan idag för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

ENERGIJOBB DIREKT I DIN MAILBOX
Energijobb.nu hjälper dig att hitta ditt nästa jobb inom energi, kraft och miljö