Warning: Creating default object from empty value in /home/barntema/public_html/energijobb.nu/wp-content/themes/energijobb/inc/theme-options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Social Boost - Energijobb - jobb inom energi, kraft och miljö
Prisinformation-Social Boost

Social Boost ger dig mer än traditionell exponering. Social Boost ger dig riktad annonsering i just din målgrupp. Fokus i detta paket är att använda vår fleråriga erfarenhet av sociala medier för att med hitta din önskade kandidat. Genom sociala medier hittar vi även de kandidater som inte aktivt söker jobb!

Detta paket ger dig en målgruppsstyrd exponering för att du ska hitta kandidater som är experter inom just det område som vi gemensamt specificerar. Sociala medier gör att vi når fler och bättre kandidater än vad som hittas genom de traditionella kanalerna.

Det som totalt ingår i Social Boost är:

Målgruppsstyrd exponering – vi skräddarsyr en mix av exponering för att vi ska nå precis de kandidater du är ute efter. Tillsammans gör vi en specifikation på vem vi vill rikta annonsen till för att hitta arbetssökande till just Er tjänst.

Annons i 45 dagar – annonsen publiceras på Energijobb.nu där den syns i hela 45 dagar.

Annonser på Facebook – fördelen med sociala medier är att man når precis rätt målgrupp. Vi har flerårig erfarenhet av att nå ut med rätt budskap till rätt person genom sociala medier. Vi vågar därför säga att vi är experter på att få våra annonser att synas för just de kandidater du vill nå!

Statistik och uppföljning – efter en riktad kampanj så följer vi upp med hur många som faktiskt sett annonsen och hur många som faktiskt har klickat på den. I en normal kampanj visas annonsen för runt 30 000 personer i precis din målgrupp.

Hela PREMIUM ingår också:

Annons på energijobb.nu – din annons publiceras på Energijobb.nu där den exponeras för besökare som är intresserade av jobb inom just detta segment. Vi lägger gärna upp annonsen åt dig, men grunden skiver du själv.

Exponering på partnersidor – när annonser läggs upp på Energijobb.nu så distribuerar vi dem även ut på vår huvudsida, Nischjobb.nu samt andra relevanta nischsajter. Detta innebär att din annons får en bredare räckvidd och ännu större potential att synas.

Riktat utskick – vi arbetar ständigt med att bygga upp vår databas av arbetssökande och intresserade inom segmentet energi, kraft och miljö. Varje gång en annons publiceras så skickar vi ut ett mail till de kandidater i vår databas som passar in på din jobbeskrivning. Detta ger dig en snabb och riktat annonsering.

Publicering på Facebook – vi publicerar alla våra annonser på Facebook. I detta paket visas annonsen för hela vårt nätverk av följare. Vill du nå ännu fler potentiella jobbkandidater så rekommenderar vi några av våra annonspaket med fokus på sociala medier, Social Boost eller Social Boost+.

[contact-form-7 id="441" title="Contact form 1"]
Social Boost
12 900 kr
per annons
  • Målgruppsstyrd exponering
  • Annons i 45 dagar
  • Annonser på Facebook
  • Statistik och uppföljning
ENERGIJOBB DIREKT I DIN MAILBOX
Energijobb.nu hjälper dig att hitta ditt nästa jobb inom energi, kraft och miljö