Warning: Creating default object from empty value in /home/barntema/public_html/energijobb.nu/wp-content/themes/energijobb/inc/theme-options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Social Boost+ - Energijobb - jobb inom energi, kraft och miljö
Prisinformation-Social Boost+

Maximal och riktad annonsering och räckvidd. Social Boost+ är vårt största annonspaket som med precision når rätt målgrupp inom både Energijobb.nu:s egna nätverk och långt utanför. Efter era riktlinjer syr vi ihop en exponering av er annons där vi når precis den målgrupp som både aktivt och inaktivt letar efter ett nytt jobb inom energi, kraft och miljö. Detta kallar vi effektiv annonsering buy levitra uk!

”Varför skjuta brett, när man kan träffa rätt!”

Social Boost+ innehåller allt vi erbjuder:

Maximal exponering – i vårt största paket Social Boost+ ingår båda våra paket  PREMIUM och Social Boost. Du får med andra ord en riktigt bra exponering via både traditionella och nya kanaler. Vi nyttjar all vår kunskap för att annonsen ska nå din specifika målgrupp. Med Social Boost+ får du en utökad exponering i sociala medier, både avseende räckvidd och tidsperiod.

Retargeting – är en tjänst som fångar upp kunder i efterhand. Många arbetssökande kan vara stressade, de kan ha ont om tid eller så blir de störda av något annat precis när de tänker söka ett visst jobb. För att fånga upp arbetssökande som en gång visat intresse för en jobbannons, så använder vi retargeting för att personen ska exponeras för, och se jobbannonsen vid ytterligare tillfällen. På detta sätt minimerar vi risken för att din drömkandidat ska hoppa av under ansökningsprocessen.

Optimerad annons – innebär att vi tar annonsskrivandet ett steg längre. Er text ses över (om ni så önskar) och sökmotoroptimeras enligt konstens alla regler. På detta sätt möjliggör vi synlighet vid mycket specifika sökningar, både inom och utanför vårt nätverk.

Exponering på LinkedIn – genom att utöka exponeringen i sociala medier till att även omfatta nätverket LinkedIn når vi potentiella kandidater via ytterligare en kanal. Annonsen läggs upp i vårt nätverk som följs av de som är intresserade av jobb inom just energi, kraft och miljö.

Även Social Boost ingår när du köper +:

Målgruppsstyrd exponering – vi skräddarsyr en mix av exponering för att vi ska nå precis de kandidater du är ute efter. Tillsammans gör vi en specifikation på vem vi vill rikta annonsen till för att hitta arbetssökande till just Er tjänst.

Annons i 45 dagar – annonsen publiceras på Energijobb.nu där den syns i hela 45 dagar.

Annonser på Facebook – fördelen med sociala medier är att man når precis rätt målgrupp. Vi har flerårig erfarenhet av att nå ut med rätt budskap till rätt person genom sociala medier. Vi vågar därför säga att vi är experter på att få våra annonser att synas för just de kandidater du vill nå!

Statistik och uppföljning – efter en riktad kampanj så följer vi upp med hur många som faktiskt sett annonsen och hur många som faktiskt har klickat på den. I en normal kampanj visas annonsen för runt 30 000 personer i precis din målgrupp.

Hela PREMIUM ingår också:

Exponering på partnersidor – när annonser läggs upp på Energijobb.nu så distribuerar vi dem även ut på vår huvudsida, Nischjobb.nu samt andra relevanta nischsajter. Detta innebär att din annons får en bredare räckvidd och ännu större potential att synas.

Annons på energijobb.nu – din annons publiceras på Energijobb.nu där den exponeras för besökare som är intresserade av jobb inom just detta segment. Vi lägger gärna upp annonsen åt dig, men grunden skiver du själv.

Riktat utskick – vi arbetar ständigt med att bygga upp vår databas av arbetssökande och intresserade inom segmentet energi, kraft och miljö. Varje gång en annons publiceras så skickar vi ut ett mail till de kandidater i vår databas som passar in på din jobbeskrivning. Detta ger dig en snabb och riktat annonsering.

Publicering på Facebook – vi publicerar alla våra annonser på Facebook. I detta paket visas annonsen för hela vårt nätverk av följare. Vill du nå ännu fler potentiella jobbkandidater så rekommenderar vi några av våra annonspaket med fokus på sociala medier, Social Boost eller Social Boost+.

[contact-form-7 id="441" title="Contact form 1"]
Social Boost+
16 900 kr
per annons
  • Maximal exponering
  • Optimerad annons
  • Retargeting
  • Exponering på LinkedIn
ENERGIJOBB DIREKT I DIN MAILBOX
Energijobb.nu hjälper dig att hitta ditt nästa jobb inom energi, kraft och miljö