Warning: Creating default object from empty value in /home/barntema/public_html/energijobb.nu/wp-content/themes/energijobb/inc/theme-options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Traditionell - Energijobb - jobb inom energi, kraft och miljö
Prisinformation-Traditionell

Vårt premuimpaket ger dig en traditionell annonsering i helt rätt målgrupp. I detta paket syns din annons på vår nischade jobbsajt energijobb.nu och visas här för en målgrupp som söker sig specifikt till jobb inom energi, kraft och miljö. Det som totalt ingår i premiumpaketet är:

Annons på Energijobb – din annons publiceras på Energijobb.nu där den exponeras för besökare som är intresserade av jobb inom just detta segment. Vi lägger gärna upp annonsen åt dig, men grunden skiver du själv.

Riktat utskick – vi arbetar ständigt med att bygga upp vår databas av arbetssökande och intresserade inom segmentet energi, kraft och miljö. Varje gång en annons publiceras så skickar vi ut ett mail till de kandidater i vår databas som passar in på din jobbeskrivning. Detta ger dig en snabb och riktad annonsering.

30 dagars annonsering – din annons syns på Energijobb.nu under 30 dagar. Under denna tid är annonsen sökbar via vår sökfunktion samt att den syns i relevanta kategorier och banners på webbsidan.

Publicering på Facebook – vi publicerar alla våra annonser på Facebook. I detta paket visas annonsen för hela vårt nätverk av följare. Vill du nå ännu fler potentiella jobbkandidater så rekommenderar vi några av våra annonspaket med fokus på sociala medier, Social Boost eller Social Boost+.

Exponering på partnersidor – när annonser läggs upp på Energijobb.nu så distribuerar vi dem även ut på vår huvudsida, Nischjobb.nu samt andra relevanta nischsajter. Detta innebär att din annons får en bredare räckvidd och ännu större potential att synas.

 

 

[contact-form-7 id="441" title="Contact form 1"]
Traditionell
4 900 kr
per annons
  • Annons på sajten
  • 30 dagars exponering
  • Riktat mailutskick
  • Publicering i sociala medier
ENERGIJOBB DIREKT I DIN MAILBOX
Energijobb.nu hjälper dig att hitta ditt nästa jobb inom energi, kraft och miljö