Warning: Creating default object from empty value in /home/barntema/public_html/energijobb.nu/wp-content/themes/energijobb/inc/theme-options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Om energijobb - Energijobb - jobb inom energi, kraft och miljö
Om energijobb

Energijobb.nu är en nischsajt som endast publicerar lediga jobb inom denna specifika kategori. På samma sätt har vi besökare som är intresserade av jobb inom just energibranschen. Kombinationen arbetsgivare och arbetssökande inom denna begränsade nisch gör att vi på bästa möjliga sätt kan para ihop och hitta kandidater som verkligen brinner för energisektorn. För dig som arbetsgivare eller rekryterare innebär detta en effektiv rekrytering – rakt in i målgruppen!

Vad skiljer oss från andra?

Det uppenbara är att vi är en nischsajt med specialkunskap för att hitta kandidater inom just energi, kraft och miljö. Utöver det har vår expert inom Social medier över 8 års erfarenhet av att nå rätt målgrupp genom optimerad annonsering på Facebook och LinkedIn. Kombinationen nisch och expert gör oss oslagbara när det gäller att hitta kompetent personal inom energisegmentet. Genom att nyttja Sociala medier i vår rekrytering når vi även passiva arbetssökande, dvs de som inte aktivt besöker en jobbsökarsida.

Bolaget bakom Energijobb.nu är JBP detalj- & partihandel AB, org 556860-3152.

Vill du annonsera på Energijobb.nu eller bara veta mer?

Vi har flera olika möjligheter för dig som vill annonsera och snabbt och enkelt vill nå rätt målgrupp för er jobbannons. Kontakta oss så berättar vi mer!

[contact-form-7 id=”542″ title=”Kontakta oss”]

ENERGIJOBB DIREKT I DIN MAILBOX
Energijobb.nu hjälper dig att hitta ditt nästa jobb inom energi, kraft och miljö